24-uurs spoed storingsdienst

Geen elektriciteit in huis? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een stroomstoring. Een stroomstoring is een ongewenste verbreking in de voorziening van elektriciteit. Dit kan zich voordoen in de vorm van stroomuitval in het hele huis of in een deel van de woning, in de hele straat of zelfs in de hele regio. In alle gevallen is een storing erg vervelend en wil je vanzelfsprekend graag dat deze met spoed verholpen wordt. De ervaren elektriciens van Elektricien.com helpen je hier graag bij. Neem direct contact op en je krijgt met spoed een reactie van diverse elektriciens uit de omgeving. Jij kiest vervolgens de beste prijs en zit daarna snel niet meer zonder stroom.

Storing elektriciteit in jouw regio

Hoe herken je een stroomstoring?

Bij een volledige stroomstoring in huis is er geen licht zodra je de lichtschakelaar omhoog doet, geen warm water als je de kraan opendraait en geen draadloze internetverbinding wanneer je de laptop openklapt. Want zonder stroomvoorziening is er simpelweg geen stroom in huis en dus geen licht, warmte of WiFi. Maar het kan ook zijn dat de elektriciteitsstoring zich slechts in een klein deel van de woning voordoet. Zo kan de lamp het in de ene kamer bijvoorbeeld wel gewoon doen, terwijl de elektra in een andere ruimte niet meer werkt. In zo’n geval spreken we van een gedeeltelijke stroomstoring.

De oorzaak van geen elektriciteit

Een elektrische storing kan verschillende oorzaken hebben, afhankelijk van de grootte van de storing. Bij een gedeeltelijke stroomstoring in huis heeft kortsluiting in een elektrisch apparaat er waarschijnlijk voor gezorgd dat er in de stroom storing zit. Maar bij een algehele elektra storing kan de oorzaak liggen bij een kabelbreuk in de grond of stroomuitval bij de leverancier. In deze gevallen ligt de oorzaak dus buitenshuis en dient er contact opgenomen te worden met de netbeheerder. Dit kan via het nationale storingsnummer 0800-9009 (gratis). Ligt de oorzaak van de stroomstoring binnenshuis? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze elektriciens.

Een stroomstoring in huis oplossen

Licht, warmte en internet zijn tegenwoordig eerste levensbehoeftes. En alles hangt vandaag de dag af van stroom. Het is dan ook behoorlijk vervelend wanneer er geen elektriciteit in huis is. Vooral overdag, tijdens het weekend, kantooruren of op een koude winterdag kan een stroomstoring voor veel overlast zorgen. Maar ongeacht de situatie wil je een elektriciteit storing altijd snel laten verhelpen door een vakkundige elektricien. Echter kan een elektricien dit alleen oplossen als de oorzaak hiervan binnenshuis ligt. Hebben de buren en overburen wel stroom, maar jij niet? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.