Ook elektricien leads ontvangen?

Ben jij een zelfstandige elektricien, elektrotechnisch monteur of installatiebedrijf en ben je op zoek naar nieuwe klanten en klussen? Meld je bedrijf dan aan bij het netwerk van Elektricien.com en ontvang alle elektricien leads uit jouw werkgebied! Zodra iemand via Elektricien.com een klus heeft op het gebied van elektra, wordt deze lead rechtstreeks naar jou doorgestuurd. Elektricien.com is actief in heel Nederland en België, dus ook in jouw werkgebied ontvangen we continu opdrachten. Geef aan waar(voor) jij klanten nodig hebt en we sturen deze elektricien leads naar je door. Vul daarvoor het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt onze leadservice vrijblijvend proberen.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Voordelen van elektricien leads

Elektricien leads via Elektricien.com hebben een aantal voordelen. Zo ontvang je alleen kwalitatieve leads die voldoen aan jóuw wensen. Dat houdt in dat je zelf een werkgebied selecteert én het type lead(s) dat je wilt ontvangen. Je betaalt géén opstartkosten, géén vaste kosten, maar enkel een vergoeding per lead. En natuurlijk kun je leads reclameren. Bovendien is het per dag opzegbaar en zit je dus nergens aan vast. Je kunst daardoor elektricien leads ontvangen zonder risico. Alles is te beheren in een simpele online omgeving waar je real-time inzicht krijgt in de statistieken en meerdere gebruikers kunt toevoegen. Op die manier ontvang je leads zonder moeite. En bij vragen bieden we altijd persoonlijk contact.

Over Elektricien.com

Elektricien.com is het landelijke netwerk van elektriciens. Via ons platform kan de consument in contact komen met elektriciens uit zijn of haar regio. Dat gebeurt via een online contactformulier op basis van postcode. Afhankelijk van de postcode wordt een lead doorgestuurd naar een select aantal aangesloten elektriciens met het betreffende werkgebied. Doordat wij veel aandacht besteden aan onze website en online vindbaarheid kunnen we jou op dat gebied ontzorgen. Op deze manier hoef jij je alleen te focussen op het uitvoeren van elektricien werk, terwijl wij het werven van nieuwe klanten voor onze rekening nemen. Zo doen we beide waar we goed in zijn en ontvang jij nieuwe opdrachten zonder te hoeven adverteren.