Stroomuitval in Amsterdam-Noord?

Woon je in Amsterdam-Noord en zit je woning plots zonder stroom? Via Elektricien.com schakel je snel een ervaren vakman in om de storing te verhelpen. Onze professionals zijn actief in heel Amsterdam-Noord en kennen de stadswijk als geen ander. Bij een stroomstoring zijn wij dan ook snel ter plaatse. Vul het onderstaande formulier in en geef daarbij aan dat je zo snel mogelijk hulp nodig hebt. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van alle elektromonteurs en installatiebedrijven uit de regio die bij ons netwerk zijn aangesloten. Daarna kies jij de beste vakman voor de laagste prijs. Contact opnemen is gratis en vrijblijvend.

Laat de stroomstoring controleren

Oorzaak van de storing achterhalen

Wanneer je te maken krijgt met stroomuitval is het belangrijk om allereerst de oorzaak te achterhalen. Onze vakmannen kunnen een stroomstoring namelijk alleen oplossen als de oorzaak hiervan binnenshuis ligt. Dat houdt in dat de storing bijvoorbeeld veroorzaakt is door kortsluiting of een ander probleem met elektra in jouw woning. De meest simpele manier om te controleren of het probleem zich inderdaad in jouw huis bevindt, is om te kijken of licht bij de buren nog brand. Is dat het geval? Schakel dan hulp in om de stroomstoring te laten verhelpen door een ervaren elektricien uit Amsterdam-Noord.

Geen stroom in Amsterdam-Noord?

Is de stroom in de hele straat uitgevallen? Bekijk dan via de onderstaande grafiek of buurtbewoners vandaag ook een storing ervaren. De grafiek toont zoekopdrachten naar ‘stroomstoring Amsterdam-Noord’ in de afgelopen 4 uur. Wanneer blauwe lijn in de grafiek vaak piekt, is het probleem dus breder dan alleen jouw huishouden. In dat geval bel je gratis met het nationale storingsnummer 0800-9009 om erachter te komen wat er aan de hand is. Je kunt ook de website of het kanaal van AT5 raadplegen of contact opnemen met netbeheerder Liander. Toont de grafiek weinig of geen gegevens? Dan ligt de oorzaak mogelijk binnenshuis.

Problemen met elektriciteitsnetwerk

Stroomstoringen in Amsterdam-Noord zijn vandaag de dag helaas geen uitzondering. In 1922 werd de eerste energiecentrale door dit stadsdeel gebouwd, maar de vraag naar elektriciteit is sindsdien harder gestegen dan het kan worden opgewekt. Daarom zijn er regelmatig storingen met het netwerk. Op dit moment is er zelfs sprake van congestie in Noord, waardoor er te weinig capaciteit is om nieuwe grootverbruikers op het stroomnet aan te sluiten. Eigenlijk is het elektriciteitsnet in de hele westelijke helft van Amsterdam-Noord overvol en naar verwachting duurt het nog 4 tot 6 jaar voordat er extra elektriciteitscentrales zijn bijgebouwd.