Zonnepanelen installateur nodig?

Wil je zonnepanelen laten installeren op het dak van jouw woning, garage of schuur? Via Elektricien.com kom je gratis en vrijblijvend in contact met de beste zonnepanelen installateurs bij jou in de buurt. Vul hieronder je gegevens in en we brengen je in contact met elke zonnepanelen installateur die bij ons netwerk is aangesloten. Je kunt aangeven hoeveel zonnepanelen je wilt laten plaatsen op basis van je (geschatte) stroomverbruik per jaar. Daarna kies je waar je deze wilt laten installeren. Ook kun je aangeven of je de panelen wilt kopen, huren of leasen. Je krijgt binnen 2 werkdagen reacties van elke zonnepanelen installateur uit jouw omgeving. Vervolgens bepaal je zelf of je met een installateur in zee gaat of niet, je zit dus nergens aan vast.

Zonnepanelen met installatie

Wanneer je zonnepanelen kopen gaat, wil je natuurlijk dat deze ook correct geplaatst worden. Via de zonnepanelen installatie service van Elektricien.com kom je in contact met zonnepanelen installateurs die jouw panelen altijd op een vakkundige manier installeren. Zo haal je het meeste rendement uit je zonnepanelen en word je bovendien volledig ontzorgd. De panelen worden geplaatst op basis van een legplan. Dit plan wordt opgesteld naar aanleiding van een onderzoek naar de oppervlakte van het dak, eventuele obstakels, de zon- en schaduwkanten en de meest optimale ligging. Niet ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Via onze zonnepanelen installatie service laten we je gratis en vrijblijvend weten of jouw dak geschikt is.

Vaak in één dagdeel geplaatst

Na het legplan wordt een afspraak gemaakt voor de montage van de zonnepanelen. Doorgaans worden zonnepanelen in één dagdeel geplaatst, maar dit hangt natuurlijk af van het aantal zonnepanelen. Ook eventuele aanpassingen in de meterkast hoort bij het installeren van zonnepanelen, net als het plaatsen van profielen en dakhaken waar de panelen op komen te liggen en uiteraard de installatie van de zonnepanelen zelf. De zonnepanelen worden geplaatst op de ideale hellingshoek van 30 tot 40 graden. Op die manier liggen de panelen het beste in de zon en kan de wind eronder komen, wat voor koeling en dus uiteindelijk meer rendement zorgt. Wil je zonnepanelen installeren laten? Vul het bovenstaande formulier in en onze zonnepanelen installateur komt binnen 2 dagen met een vrijblijvend advies.